【江戸東京博物館再開のお知らせ】Announcement of reopening of Edo-Tokyo Museum

2021/05/28その他

江戸東京博物館では、新型コロナウイルス感染症の拡大防止のため、2021年4月25日(日)より臨時休館しておりましたが、東京都の方針に則り、6月1日(火)より開館いたします。

◆再開する展覧会

常設展

特別展「冨嶽三十六景への挑戦 北斎と広重」

◆再開する施設

図書室、映像ライブラリー、レストラン、カフェ、ショップ

なお、開館に当たっては、事前予約を導入いたします。

公式ホームページからご案内いたしますので、ご来館前に最新の情報をご確認くださいますようお願いいたします。

ご利用の皆様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご理解とご協力を賜りますようお願い申し上げます。

公益財団法人東京都歴史文化財団 江戸東京博物館

2020年5月28日

【 Notice 】 Edo Tokyo Museum was closed from April 25th to prevent the spread of the new coronavirus infections, but it will be opened on June 1st (Tuesday) after taking measures to prevent infection.

◆Events to Resume

Special Exhibition "The Mount Fuji Challenges: Hokusai and Hiroshige"

◆Facilities that are will be opened

Library, Museum Shop, Café, restaurant

Other museum activities may be subject to change at a later date in response to future circumstances. Any further announcements will be made via our website and official official social media accounts.

We sincerely regret the inconvenience to visitors, and kindly ask for your understanding and cooperation regarding this matter.

Edo Tokyo Museum

May28, 2021