【新型コロナウイルス感染症の拡大防止に伴う主催事業の休止等のお知らせ】Notice of suspension or cancellation of exhibitions and other events to prevent transmission of the COVID-19 coronavirus

重要なお知らせ開館時間・休館

江戸東京博物館では、東京都の方針に則り、新型コロナウイルス感染症の感染拡大を防止する観点から、2020年5月6日(水)まで、展覧会をはじめとする主催事業を休止または中止させていただきます。

◆休止となる展覧会(~5月6日)
   常設展
   企画展「市民からのおくりもの2019―平成30年度 新収蔵品から―」
   特別展「奇才―江戸絵画の冒険者たち―」

◆中止となる催し物等
   えどはく寄席、ミュージアムトーク、ふれあい体験教室、えどはくカルチャー
◆ご利用になれない施設
   図書室、映像ライブラリー、レストラン、ショップ

なお、今後の状況により、上記以外の事業についても予定が変更となる場合があります。
その際は公式ウェブサイトやツイッター等で随時お知らせいたしますので、最新の情報をご確認くださいますようお願いいたします。
ご利用の皆様にはご迷惑をおかけいたしますが、ご理解とご協力を賜りますようお願い申し上げます。

公益財団法人東京都歴史文化財団 江戸東京博物館

2020年4月8日

As part of the Tokyo Metropolitan Government’s measures to prevent the spread of the COVID-19 coronavirus, Edo Tokyo Museum will suspend or cancel (all) museum-organized exhibitions and other events from February 29 (Sat.) until May 6 (Wed.), 2020.

◆Suspended museum-organized events (~May 6)
Permanent Exhibition,
Special Exhibition "The Pioneers -Masters of Edo Painting-"
Feature Exhibition "Gifts from the Citizens 2019 – A selection of new acquisitions from 2018"

◆Cancelled museum-organized events:
“Edo-Tokyo Museum Variety Show” , Museum talk, Workshop, Edohaku Culture

◆Facilities that are closed
Library, Museum Shop,Café, restaurant

Other museum activities may be subject to change at a later date in response to future circumstances. Any further announcements will be made via our website and official official social media accounts.

We sincerely regret the inconvenience to visitors, and kindly ask for your understanding and cooperation regarding this matter.

Edo Tokyo Museum
April 8, 2020